Showroom Service

De Showroom-Service is een pakket die wij aanbieden voor Autodealers, Autohandelaren en Autobedrijven. Gebruikte auto’s die zijn ingeruild, worden gereconditioneerd en showroom-klaar afgeleverd door Da Silva Car Cleaning. Zowel het interieur als het exterieur krijgen een dieptereiniging waardoor de occasions in bijna nieuwstaat worden teruggebracht. Wij zorgen ervoor dat uw auto’s worden opgehaald en gebracht.

Als erkend poetsbedrijf en RDW-lid zijn al uw voertuigen verzekerd gedurende de periode dat Da Silva Car Cleaning aan uw auto werkt. Interesse? Laat u gegevens achter zodat we contact met u kunnen opnemen.

Nieuw Service

Vele van onze zakelijke klanten zijn erkende autodealers van bekende automerken van het midden- tot hoog segment. De Nieuw Service van Da Silva Car Cleaning biedt een complete reiniging van nieuwe voertuigen voor zowel de binnen- als de buitenkant. Ondanks dat deze auto’s nieuw zijn, hebben ze toch een schoonmaak behandeling nodig om vlekken en stof te verwijderen.

Nieuwe auto’s worden vaak over spoorwegen of op trailers vervoerd voordat de auto de showroom van een dealer bereikt. Hierdoor hebben nieuwe auto’s vaak spoorslagen en ijzerdeeltjes op het lak. Deze ijzerdeeltjes worden professioneel verwijderd en met een speciale aangebrachte coating wordt voorkomen dat ijzerdeeltjes aan het lak kunnen hechten. Na de behandeling zijn de auto’s gereed om direct gekocht en gereden te worden door uw klanten.

Uw auto’s krijgen bij ons een hoogwaardig wax behandeling die zorgt voor extra glans en bescherming van de lak. Geïnteresseerd? Laat u gegevens achter zodat we contact met u kunnen opnemen.

Overige diensten

 Heeft uw organisatie voor een bepaalde periode autopoetsers nodig? Of heeft tijdelijk project waarbij u gebruik wenst te maken van onze lakexperts? Ook daarvoor bent u bij Da Silva Car Cleaning aan het juiste adres. Wij detacheren voor diverse projecten vakkundige poetsers. Of het nou gaat om stand-by diensten op de autobeurs of vervanging bij ziekte van uw eigen personeel, het kan gelukkig allemaal. Neem vrijblijvend contact met ons op.

Vragen of wilt u een offerte op maat?

Neem dan contact op

Zakelijk